Industrial winter wedding

Viki és Dávid

2015, Budapest

Viki az 11ground alapítóbloggere, Dávid profi futballista. Mindketten abból élnek, amit szeretnek csinálni, így hamar közös nevezőre vergődtünk. Ez a határozottság és véleményvállalás, amit az életükben érvényre juttatnak az esküvőjükön is érződött. Mindenről egyedi elképzelésük volt de mindemellett teljes mértékben megbíztak azokban a szolgáltatókban, akiket felkértek. Végig éreztük a bizalmat és azt, hogy szabad kezet kapunk. Már a jegyesfotózáson tudtuk, hogy elengedhetjük a fantáziánkat és kipróbálhatunk merészebb dolgokat, szeretni fogják.
A téli esküvők mindig is a bevállalós emberek esküvője volt de azt sokan elfelejtik, hogy egy téli esküvő olyan meghittséget tud magában hordozni, amit kevés nyári “ereszd el a hajam” parti. A karácsony közelsége és a tél csendes, fényekkel kísért otthonossága könnyedén megalapozza az összetartozás érzését.
Vikiék egyházi szertartása után a Flashback Stúdió-ba vettük az útirányt, ami nekünk ismerős terep volt, hiszen Levi évekig dolgozott a stúdióban. Valójában a legjobb loft hangulatú esküvői helyszínről beszélünk. Vikiék tanácsunkat kérték a világítással kapcsolatban, ami mindamellett, hogy fontos eleme a hangulat megteremtésének, a fotók és a film professzionáls kivitelezésének feltétele is. Az est fénypontja a 12 beszéd volt, ami az egész vacsorának keretet adott majd a Veronika & the Wedding Boys fergeteges koncertje szokásához híven nyújtotta a várt színvonalú hangulatot a hajnalig tartó partinak, amikor is Vikiék elrepültek a nászútjukra.