/
01

FIERCELY YOURS

The Pinewood Workshop and Atelier

We're determined that education based on real life experiences gives the ability to withstand in the Wedding Industry. In 2018 we have created our first workshop;
Fiercely Yours! It is a complex training program what completely changes your approach to the wedding business in just a few days! Read the testimonials to see how the attendees feel about it!

2018 - MÁTRASZENTIMRE
2019 - BUDAPEST

2020 - COMING SOON!

TESTIMONIALS

"Talán a legfontosabb, amit kaptam a workshopon a tudatosság, hogy minden téren, gyakorlatilag minden apró részletre oda kell figyelni, hogy a megfelelő összképet közöld magadról és a munkádról."

"A közös fotózásnál az volt a legizgalmasabb, ahogy Enikő irányítod a modelleket, egy idő után nem is fotóztam, csak hallgattalak és nagyon sokat tanultam."

"Teljes mértékben elégedett vagyok, és nekem tök sokat adott az egész, a hozzáállásotok, a személyiségetek, a nyíltságotok, meg minden. Gyakorlatilag mindenre kaptam választ, amit szerettem volna tudni, és úgy éreztem (most is úgy érzem), hogy megérte ott lenni mert megkaptam azt amire számí­tottam. Logikusan volt felépí­tve, kicsit talán túlzottan pörgős volt, chillre, inspirálódásra nem volt elég idő, bár egy ws ilyen, ezért volt ws nem pedig alkotótábor :)"

"Kedves Eni és Levi! Így pár hónap után is nagyon szeretném megköszönni azt az élményt, amit a workshopon adtatok nekünk. Az idei (első hivatalos) szezonomba már nagyobb magabiztossággal vágtam bele ezután a pár nap után."

"A rengeteg hasznos infó mellett jó volt találkozni veletek és a résztvevőkkel is, más szakmabeliekkel, a veletek/velük való beszélgetés is rávilágí­tott pár dologra, mit hogyan, vagy épp hogyan nem szeretnék csinálni a jövőben."

"Rengeteg inspirációt adott ez a három nap, a jegyzetfüzet azóta is ott van az ágyam mellett és esténként néha átolvasom, hogy felelevenítsem a hallottakat."

01

FIERCELY YOURS - ATELIERS BY PINEWOOD WEDDINGS

Second edition - 2019

The second workshop was divided into half-day modules, the attendees could choose what they really need to learn!

Some attended all, some skipped specific topics they didn’t need to hear about. This way we could specify the core of the knowledge and give everyone what they really need to move on to an elevated level of wedding photography or cinematography!

FIERCELY YOURS - THE PINEWOOD WORKSHOP

FIRST EDITION - 2018

Ou r first workshop was a 3 days asylum in Mátraszentiván. Surrounded by the tranquil mountains, the environment gave an altered layer to the workshop what made the whole thing more like a social experience, a true photography meet-up in addition to the inspiring creative process.

We felt honoured  that such wonderful people were keen to rely on the knowledge we’ve experienced over the years.

PLAY

FIERCELY YOURS

EXCLUSIVE WEDDING PHOTOGRAPHY AND CINEMATOGRAPHY WORKSHOP

We’d love to thank you for all creative contributors and friends:

Concept/Photo: Pinewood Weddings
Floral arengement: FLÓRA Floral Botanical Atelier
MUA: Sára Skrionya
Hair: Zsófia Eszteri
Bride’s dress: Nora Sarman
Groom’s look: Balázs Veres, Ancestor’s Son
Location: Montem Vendégház,  Flashback Photo Studio

Special thanks to the BTS photos: EP Photo and Luminoso